De ontwikkelingen in de arbeidsmarkt gaan steeds sneller. Arbeidscontracten worden steeds korter. Reorganisaties lijken een continuüm geworden. Wat doet dit met jou? Wij geloven in werknemers (vast of interim) die wendbaar willen en kunnen zijn. Werknemers die actief werken aan hun loopbaan. Die het roer in eigen hand nemen door altijd te willen blijven groeien.

Wij zoeken mensen voor vaste aanstellingen of interim posities. Het is ons om het even. Dankzij onze jarenlange ervaring op het vakgebied van marketing, communicatie en recruitment kunnen wij als geen ander jouw ervaring doorvertalen naar een volgende stap.

Zo! Recruitment werkt voor veel grote en kleine merken. Voor klant- en bureauzijde. Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk hiernaast voor het actuele aanbod.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze vacatures? Dat is heel gemakkelijk: volg ons op LinkedIn, Zo weet je zeker dat je niks mist!

Ben je werkzaam in de (Digital) Marketing Communicatie branche of Management ondersteuningen en spreekt onze aanpak je aan? Stuur ons een bericht met daarin je CV én een korte omschrijving van je ambitie.

Formulieren